Fri. Mar 1st, 2024

 

Als je onderweg bent op je stuntstep, wil je ervoor zorgen dat je kleding aantrekt die comfortabel is om in te rijden, bescherming biedt tegen schokken en stoten, kleding die er mooi uitziet en niet in een paar sessies weggegooid wordt . Het vinden van goede stuntstepkleding kan in de winkelstraten moeilijk zijn met het kleine aantal skatekledingwinkels, hoewel je online een grote keuze vindt aan alle topmerken voor skatekleding, waaronder Vans, DC, Enjoi en Volcom.

Hier zijn enkele tips en adviezen die aangeven wat je moet dragen als je op een stuntstep rijdt om er goed uit te zien, bescherming te bieden en comfortabel te rijden:

Schoenen – het kiezen van geschikte schoenen voor stuntstep is uitermate belangrijk om ervoor te zorgen dat je trucs zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Je hebt schoenen nodig met een sterke grip die duurzaam en comfortabel zijn om ervoor te zorgen dat je scooterstunts kunt doen zonder jezelf in gevaar te brengen. We raden het dragen van slippers, sandalen of gymschoenen af, omdat deze te glad en dun zijn. Je moet gaan voor comfortabele sportschoenen (maar geen hoge toppen, want deze doen pijn aan je enkels tijdens het rijden) en skateschoenen, met een paar geweldige keuzes zoals DC Net, Nike SB Koston en Adidas Campus.

Korte broeken – als je niet graag spijkerbroeken draagt of als het weer te warm is om er op stuntsteps in te rijden, dan zijn korte broeken wellicht je enige optie. We raden spijkershorts aan omdat ze vergelijkbaar zijn met jeans, deze bieden enige bescherming en duurzaamheid als je toevallig op borgtocht gaat, maar andere dikke shorts kunnen ook geweldig zijn. Enkele van de beste stuntstep-shorts zijn die van No Fear en Enjoi.

Hoodies – hoodies zijn geweldig om te dragen in het skatepark en geven je de skater-look, zijn comfortabel en bieden je wat bescherming als je valt. Losse en niet-plakkerige hoodies zijn over het algemeen beter voor rijders om meer vrijheid te geven om stunts uit te voeren, met een aantal fantastische exemplaren, waaronder die van skatermerken Vans en DC,

T-shirts – in de zomer zul je het vaak te warm vinden om iets anders dan een t-shirt te dragen als je aan het werk bent, maar er zijn een aantal geweldige ontwerpen van skatemerken die je de skaterlook geven en indruk maken op je vrienden, zoals die van Volcom en Enjoi .

Spijkerbroeken – als het niet te warm is, zijn spijkerbroeken een uitstekende keuze voor kleding op je onderste helft tijdens het rijden op stuntsteps vanwege hun dikke en duurzame materiaal dat je zal beschermen tegen vallen tijdens het doen van tricks. Skinny jeans zijn populair onder ruiters, hoewel deze te strak kunnen zitten, dus baggy jeans kunnen ook geweldig zijn. Enkele geweldige skinny en losse jeans om te proberen tijdens het rijden op stuntstep zijn die van Nike Air en Vans.

Veiligheidsuitrusting – last but zeker not least wil je niet vergeten om een combinatie van veiligheidsuitrusting te dragen als je op scooters rijdt, zoals een harde helm, scheenbeschermers en elleboogbeschermers. Deze moeten te allen tijde worden gedragen om ervoor te zorgen dat je veilig bent bij het uitvoeren van extreme stunts.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *