Sat. Mar 2nd, 2024

 

Ik heb een lijst met mensen aan wie ik cadeaus wil sturen. Velen zijn buiten de staat. Dan zijn er de directe broers en zussen. Sommige zijn bekend. enz? Je hebt geen idee wat de helft van hen lekker vindt? Dus overweeg je om ze een cadeaubon te geven. Geld groeit immers niet aan bomen. De waarheid is dat, met de verdubbeling van de benzinekosten in de afgelopen jaren, de stijgende inflatie en het toenemende aantal gezinsherenigingen, het vinden van betaalbare items die iedereen graag zal gebruiken om de cadeaukosten te compenseren, een nog grotere uitdaging is geworden. hebben ooit Vandaar dat de populariteit van cadeaubonnen groeit.

De Nationale Federatie schat dat de verkoop van cadeaubonnen voor zelfmakers tijdens de feestdagen vorig jaar 17,24 miljard zal bedragen. Cadeaubonnen worden om verschillende redenen vaak gekocht in plaats van andere producten. Niemand wil een niet gewaardeerd geschenk geven. Trouwens, wie wil oudere familieleden opzadelen door kilometers te moeten rijden naar een winkel waar ze nooit winkelen om geschenken uit te wisselen.

Dat leek op dat moment logisch. Dus, als een geschenk Toen kaarten populair werden, sprongen veel handelaren op de kar. Maar tot voor kort waren cadeaubonnen niet alles.”

Allemaal waar. Wat als een sportwinkel bijvoorbeeld cadeaubonnen geeft aan mensen die niet van sport houden? Of het cadeau om een juwelier te bezoeken aan iemand die te ver van de winkel is om zelfs maar de moeite te nemen om te winkelen.

Maar zijn cadeaubonnen zo veel veranderd in de afgelopen 3+ jaar? misschien. Prepaid cadeaubonnen uitgegeven door VISA en MasterCard bieden een manier om cadeaubonnen in te wisselen overal waar creditcards worden geaccepteerd. 60% van de uitgevers van prepaid-betaalpassen en uitgevers van winkelcadeaubonnen biedt de mogelijkheid om een vervangende kaart te krijgen met het resterende saldo als het origineel verloren of gestolen is. Het is echter mogelijk dat u uw aankoopbewijs en kaartnummer nodig heeft om een vervangend exemplaar te krijgen. Sommige bedrijven accepteren mogelijk andere aankoopbewijzen. De ontvanger van de cadeaukaart moet al deze documenten ter vervanging hebben. Het is geen verrassing dat een aanzienlijk aantal cadeaubonnen ongebruikt is gebleven. Dat gezegd hebbende, let bij het kopen van een cadeaubon goed op de voorwaarden voor openbaarmaking van de website en de verpakking van de winkel. Koop niet als de voorwaarden niet worden verstrekt of te cryptisch lijken om te voltooien.

Dus wanneer uw ontvanger een door de winkel uitgegeven cadeaubon krijgt, vindt hij het natuurlijk niet leuk dat hij in de la van zijn kast blijft liggen tot de vervaldatum van de kaart is verstreken? Zakken verkopers contant geld terwijl kopers van cadeaubonnen gewoon geld weggooien? Op een gegeven moment was het. Andere kaartuitgevers volgen snel.

Behalve dat u zich minder zorgen hoeft te maken over vervaldata, zijn er een handvol bedrijven die zich toeleggen op het inwisselen van grote cadeaubonnen in de detailhandel voor ontvangers van ongewenste en ongebruikte cadeaubonnen. Eén site, thegiftassistant.com, biedt het bestellen van cadeaubonnen, inwisselprogramma’s en het inwisselen van cadeaubonnen. Veel van deze bedrijven bieden diensten aan kaartuitgevers zoals Best Buy Starbucks en Outback SteakHouse. Toch heeft het geleden onder alle recente veranderingen ten gunste van ontvangers die het onpersoonlijke commerciële stigma van cadeaubonnen kwijtraken.

Sommige cadeaukaartwebsites hebben zich tot het uiterste ingespannen om deze hindernis te overwinnen. U kunt nu aangepaste kaarten maken door uw eigen afbeeldingen te uploaden en uw eigen tekst toe te voegen. Tekst in reliëf geeft een zeer persoonlijk tintje aan het gegraveerde uiterlijk van de kaart.

Ondanks al het werk om je cadeaubonnen te personaliseren, lijkt het erop dat je toch wat hulp nodig hebt om op te vallen tussen de massa wenskaarten en cadeauzakjes. Een cadeaukaart is immers vier keer kleiner dan een simpele wenskaart en weegt maar een paar gram. Betekent dit dat cadeaubonnen niet hebben wat nodig is om op te vallen tussen de grote cadeaus? Sommige uitgevers compenseren dit door de geldwaarde van de cadeaubon te verhogen. Misschien komt de grote in een kleine verpakking.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *